AuDidakt Audicienscongres 18 en 20 mei 2019, ReeHorst Ede

De lente is aangebroken en ook het jaarlijkse Audicienscongres staat weer voor de deur.

Het jaarlijkse Audicienscongres ! Dit keer rond het thema: Een leven lang horen – Lang leve het horen! Boordevol nieuwe inzichten, inspiratie en innovaties. Op zaterdag 18 mei 2019 of maandag 20 mei 2019 bent u van harte welkom op een fraaie nieuwe locatie, ReeHorst in Ede.

Dit jaar staat de interactie tussen gezondheid en gehoor tijdens de verschillende fasen van het leven centraal. Daarnaast worden nieuwe technische ontwikkelingen voor het voetlicht gebracht. Natuurlijk is er ook weer ruimte voor ontmoeting met collega audiciens, experts en fabrikanten. De partners van het Audicienscongres gaan u verrassen op het Belevingsplein en in de middag kiest u zelf uit een reeks Inspiratiesessies. Bij elkaar mooie ingrediënten voor een leuke en leerzame dag!

Het Audicienscongres start beide dagen om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur met een afsluitende borrel. Deelname aan het Audicienscongres wordt beloond met 35 scholingspunten.

Op onze speciale event website vindt u altijd de meest actuele informatie over het Audicienscongres!

Alle StAr-geregistreerde audiciens hebben inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en heeft u interesse in deelname aan het Audicienscongres, neemt u dan contact op met het secretariaat via congres@audidakt.nl.

Graag tot ziens op zaterdag 18 of maandag 20 mei aanstaande bij ReeHorst in Ede!