AuDidakt scholingsavond: Het uitvoeren van REM-metingen, 25 en 26 november 2019

Vanaf het najaar van 2019 start AuDidakt met een serie scholingsavonden. Praktische avonden waar u zich enkele uren verdiept in onderwerpen die u als audicien in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Met bijdragen van experts op het onderwerp en met ruimte voor interactie om uw eigen vragen te beantwoorden.

Scholingsavonden: Het uitvoeren van REM-metingen
Op maandag 25 november en dinsdag 26 november starten we met scholingsavonden over de REM-meting. Beide avonden worden begeleid door Allart Knoop, masteraudioloog bij het Erasmus MC.
Deze scholingsavonden zijn bedoeld voor audiciens die meer willen weten over de toepassing en de toegevoegde waarde van de REM-meting. Uitgangspunt hierbij zijn de eisen uit het StAr handboek. Er wordt aandacht besteed aan de technische uitvoering van de REM-meting, specifieke aandachtspunten bij de uitvoering en de interpretatie van de uitkomst.

Dezelfde scholing wordt op twee locaties aangeboden, met hetzelfde programma.
25 november bij DHTA in Utrecht
26 november bij Da Vinci College in Dordrecht
• Ontvangst met een broodje vanaf 18.00 uur, programma van 18.30 tot 21.00 uur.

De kosten voor deze scholingsavond zijn € 45,- per persoon. (excl. btw en servicefee)
Deelname aan deze scholingsavond wordt beloond met 13 scholingspunten.

Uitnodiging
Alle StAr-geregistreerde audiciens hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Bent u StAr-geregistreerd en hebt u geen uitnodiging ontvangen, controleert u dan eerst uw spamfilter of stuur een mail naar info@audidakt.nl.

Scholingsavonden: Casuïstiek rond REM-metingen
Begin 2020 gaan we u ook verdiepende scholingsavonden over de REM-meting aanbieden. Dan zal met name ingegaan worden op casuïstiek en op gecompliceerde toepassingsvragen, bijvoorbeeld in relatie tot ‘bijzondere oren’.
Deze scholingsavonden zijn een vervolg op de scholingsavond ‘Het uitvoeren van REM-metingen’. De avonden zijn echter ook los van elkaar te bezoeken. Het is dus afhankelijk van uw ervaring en uw vragen met betrekking tot de REM-meting welke scholingsavonden u kiest. De inschrijving voor deze scholingsavonden is nog niet geopend.

Wordt vervolgd…
Deze scholingsavonden zijn de eerste van een serie scholingsactiviteiten die AuDidakt de komende periode voor audiciens gaat organiseren. Allen over actuele, relevante onderwerpen voor audiciens. Ons streven is om het aantal scholingslocaties uit te breiden, zodat uw reistijd beperkt blijft. Afhankelijk van de interesse voor een bepaald onderwerp, wordt dezelfde scholing dus op meerdere plaatsen in het land aangeboden. We houden u op de hoogte!