Aanmelding voor de HoorzorgBeurs, het AuDidakt Audicienscongres 2023

Op zaterdag 3 en maandag 5 juni vindt de HoorzorgBeurs, het AuDidakt Audicienscongres 2023, plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Op verzoek is dit jaar voor een andere opzet gekozen, namelijk die van een HoorzorgBeurs. De beursvloer gaat een veel grotere rol vervullen, en in de stands vind je een breder aanbod. Er zijn verschillende interessante expertsessies waar je uit kan kiezen, en dit keer is er géén plenair gedeelte. Uiteraard blijft het wel dé plek om recente kennis op de doen en elkaar te ontmoeten.  

Welke toekomstige en technologische ontwikkelingen zijn er? Wat is de invloed van akoestische koppelingen? Wil je meer leren over Tinnitus-, Kinder- of Complexe aanpassingen? Of wil je wellicht de bekende Belgische podcast makers van Herz en Ziel aan de slag zien (NB. alleen op de maandag)? Het komt allemaal aan de orde in een gevarieerd programma dat jij als deelnemer voor een groot deel zelf kunt samenstellen. Met inspiratie updates bij de fabrikanten op het beursterrein en inhoudelijk verdiepende expertsessies. Twee dagen vol informatie, inspiratie en ontmoetingen waarop audiciens en anderen uit de hoorzorgbranche zijn verzameld. Je kiest zelf de dag van jouw voorkeur.

De HoorzorgBeurs start beide dagen om 10.00 uur en eindigt rond 15.30 uur met een afsluitende borrel.

Alle StAr-geregistreerde audiciens hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen en zijn er al veel aanmeldingen binnengekomen.

Uiteraard zijn alle belangstellenden, dus ook niet-geregistreerde audiciens, welkom. Zij ontvangen geen scholingspunten.

Via onderstaande link kun je je voor de HoorzorgBeurs aanmelden. Wees er snel bij, want vol = vol

regulier ticket

studenten ticket