HoorzorgBeurs & Audicienscongres 2024

De Hoorzorgbeurs & het Audicienscongres 2024 vindt plaats op zaterdag 8 juni en maandag 10 juni 2024: twee dagen boordevol informatie, inspiratie en waardevolle ontmoetingen, waar audiciens en professionals uit de hoorzorgbranche samenkomen. Heb jij je ingeschreven? Je hebt een e-mail ontvangen met een link naar je persoonlijke eventpagina.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van dementie en hoorzorg? Misschien wil je deelnemen aan een levendig panelgesprek over de toekomst van de hoorzorg, of liever een interactieve experience workshop ervaren over het omgaan met slechtziendheid én gehoorproblemen? En wat dacht je van de expertsessie over Auracast, die je meeneemt naar een nieuwe dimensie in auditieve technologie?

Maar dat is nog niet alles! We duiken ook dieper in op de psychische impact van doofheid, onderzoeken hyperacusis en werkplekgeruis, en bieden inzichten over het leren omgaan met gehoorproblemen en storende geluiden. En voor degenen die meer willen weten, behandelen we onderwerpen variërend van cholesteatoom en zwangerschap tot de nieuwste tinnitus-behandelingen.

Dit alles en meer in een dynamisch programma dat jij als deelnemer grotendeels zelf kunt samenstellen. Verwacht inspirerende updates van fabrikanten op de HoorzorgBeurs en diepgaande expertsessies.

Meer informatie over de expertsessies, workshops en partners van de HoorzorgBeurs vind je op de speciale eventwebsite.