Home Scholingskalender

Scholingskalender

De wereld verandert steeds sneller. Er komen regelmatig nieuwe methoden en technieken en nieuwe eisen die worden gesteld aan geregistreerde audiciens. Om hiervan op de hoogte te blijven is bij- en nascholing cruciaal. Het Audicienregister eist ook van geregistreerde audiciens dat zij zich voldoende blijven scholen. Jaarlijks dienen audiciens 100 scholingspunten te halen om hun registratie te kunnen behouden.

In deze scholingskalender vindt u het actuele scholingsaanbod van geaccrediteerde bij- en nascholing voor audiciens. Daar kunt u kiezen uit de aangeboden scholing en zich via de scholingsaanbieder direct inschrijven. Na afronding van de scholing worden de toegekende scholingspunten vrijwel altijd automatisch toegevoegd aan uw persoonlijke scholingsdossier.

De Accreditatiecommissie van het Audicienregister heeft ook een aantal (individuele) scholingen geaccrediteerd die niet in de scholingskalender terug te vinden zijn. Indien u één van deze scholingen heeft gevolgd dient u het deelnamebewijs zelf in PE-online te uploaden (via activiteit toevoegen). Klik hier voor het overzicht.

Scholingskalender