AuDidakt HoorzorgBeurs gewaardeerd met een 7.8

De AuDidakt HoorzorgBeurs 2023 zit erop. Wat waren het 2 super leuke dagen!

De gezellige beursvloer met onze enthousiaste partners. De inspirerende en interessante expertsessies door onze sprekers. De live opname van de "Met hertz en ziel" podcast op maandag. Een prachtige en sfeervolle locatie in Evenementenhal Gorinchem. Én natuurlijk meer dan 1.000 enthousiaste audiciens die open en geïnteresseerd de dagen in gingen en elkaar als in een reünie weer troffen. Wij kijken met een enorm goed gevoel terug. Iedereen heel hartelijk dank voor zijn positieve bijdrage en aanwezigheid.

Dank voor jullie feedback! De evaluatie laat zien dat de audiciens de dag waarderen met een 7,8 en de partners gemiddeld met een 8,1. Uiteraard gaan we kijken naar de tips en aanbevelingen uit de evaluatie, zodat het volgend jaar misschien nog beter kan. Maar voor nu kijken we tevreden terug op 2 fijne dagen!

Met veel dank aan onze partners:
Bernafon AG, Beter Horen, Cochlear, ROC Da Vinci College, Deltion College, Dutch HealthTec Academy, Diatec Diagnostics GmbH, EyeCare, Earlab Co., Vereniging GAIN, GGMD voor doven en slechthorenden, Hans Anders, Hoorexpert BV, Multi Care Systems B.V., Oticon, Phonak Nederland, Pluggerz, ReSound, Sonova Audiological Care Nederland, Signia Hearing, Speaksee , Specsavers, Starkey Hearing, Unitron Nederland en Widex.

En aan onze sprekers:
Evelien Bienstman, Tine De Boodt, Carmen De Jonge, Charlotte Geelen, Corné de Man, Nick Linssen, Liane Tan, Thijs Thielemans, Martijn Toll, Judith Veen, Wil Verschoor, Jan-Willem As van (BSc)

Zie voor een verslag met foto’s de publicaties op Earline