Terugblik AuDidakt Innovatiecongres: What’s new?!

Op zaterdag 25 september en maandag 27 september 2021 organiseerde Audidakt opnieuw het jaarlijkse Audicienscongres. Wat de toekomst ons te bieden heeft, werd verkend in het Innovatiecongres: What’s new?!. Live vanuit ReeHorst in Ede, met een prachtig programma en in een vernieuwde opzet. Sinds de Coronacrises zag iedereen er enorm naar uit om elkaar weer te treffen.

Innovatiecongres
Welke technische en medische innovaties staan er op stapel? Wat verandert er in de vragen van de klant en de omgeving van de audicien? Het kwam allemaal aan de orde in een dynamisch, interactief en gevarieerd programma dat deelnemers voor een groot deel zelf konden samenstellen. Met een heuse talkshow, inspiratie updates bij de fabrikanten op het festivalterrein, verdiepende expertsessies, innovatieworkshops met de nieuwste snufjes en een spetterende uitsmijter. Twee dagen vol informatie, inspiratie en ontmoetingen waarop audiciens en anderen uit de hoorzorgbranche zich verzamelden in Ede.

Live ontmoeten met Coronatoegangsbewijs
Vanuit audiciens en anderen uit de branche wisten we dat er na de bijzondere periode en het geannuleerde Audicienscongres in 2020, grote behoefte was om elkaar weer live te ontmoeten. Vanzelfsprekend moest daarbij wel de veiligheid worden geborgd en de regels worden gerespecteerd. Voor fysieke toegang tot het Audicienscongres was het conform de huidige regelgeving daarom verplicht om een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een recente te overleggen. Vanzelfsprekend gold toegang tot het congres met een Coronatoegangsbewijs met het oog op de veiligheid zowel voor deelnemers en sprekers, als ook voor partners en de organisatoren van het congres.

Lees hier alles over het Audicienscongres 2021