Inschrijving Audicienscongres & HoorzorgBeurs 2024 voor geregistreerde audiciens is geopend!

Gisteren zijn de uitnodigingen verstuurd naar alle geregistreerde audiciens voor het Audicienscongres & HoorzorgBeurs 2024, dat plaatsvindt op zaterdag 8 juni en maandag 10 juni in de Evenementenhal Gorinchem. We hebben al honderden aanmeldingen ontvangen!

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van dementie en hoorzorg? Misschien wil je deelnemen aan een levendig panelgesprek over de toekomst van de hoorzorg, of liever een interactieve experience workshop ervaren over het omgaan met slechtziendheid én gehoorproblemen? En wat dacht je van de expertsessie over Auracast, die je meeneemt naar een nieuwe dimensie in auditieve technologie?

Maar dat is nog niet alles! We duiken ook dieper in op de psychische impact van doofheid, onderzoeken hyperacusis en werkplekgeruis, en bieden inzichten over het leren omgaan met gehoorproblemen en storende geluiden. En voor degenen die meer willen weten, behandelen we onderwerpen variërend van cholesteatoom en zwangerschap tot de nieuwste tinnitus-behandelingen.

Dit alles en meer in een dynamisch programma dat de deelnemer grotendeels zelf kunnen samenstellen. Verwacht inspirerende updates van fabrikanten op de HoorzorgBeurs en diepgaande expertsessies. Twee dagen boordevol informatie, inspiratie en waardevolle ontmoetingen, waar audiciens en professionals uit de hoorzorgbranche samenkomen. Kies zelf de dag die het beste bij jou past, en laat je inspireren!

Heb jij nog geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een mail naar congres@audidakt.nl

Lees binnenkort ook de laatste updates via onze Media partner Earline Magazine