Hoorzorgbeurs & het Audicienscongres 2024 een groot succes

Twee dagen boordevol informatie, inspiratie en waardevolle ontmoetingen, waar audiciens en professionals uit de hoorzorgbranche samenkomen: de Hoorzorgbeurs & het Audicienscongres 2024 vonden plaats op zaterdag 8 juni en maandag 10 juni 2024

De laatste ontwikkelingen op het gebied van dementie en hoorzorg, een levendig panelgesprek over de toekomst van de hoorzorg, en een interactieve experience workshop over het omgaan met slechtziendheid én gehoorproblemen: dat waren enkele van de expertsessies tijdens het Audicienscongres.

Maar ook doken we dieper in op de psychische impact van doofheid, onderzochten hyperacusis en werkplekgeruis, en boden inzichten over het leren omgaan met gehoorproblemen en storende geluiden. En voor degenen die meer willen weten, behandelden we onderwerpen variërend van cholesteatoom en zwangerschap tot de nieuwste tinnitus-behandelingen.

Het Audicienscongres 2024 had een dynamisch programma dat deelnemers grotendeels zelf konden samenstellen. En ook fabrikanten, leveranciers en audiciensbedrijven brachten inspirerende updates op de HoorzorgBeurs.

Alvast een kleine impressie van Hoordetail tref je hier aan. Binnenkort volgen meer foto's.

Dank aan de partners Earline Magazine, Starkey Hearing, Cochlear, Hoorexpert BV, Natus Hearing & Balance, GGMD voor Doven en Slechthorenden, Hans Anders, Phonak, Bellman & Symfon Nederland, Pluggerz, Specsavers, Alsoka Medical, Van Boxtel hoorwinkels, Unitron Global, GN Group, Beter Horen, Da Vinci College Dordrecht, Dutch HealthTec Academy, Deltion College, EyeCare Groep, Bernafon, Oticon, Oticon Medical, Diatec Diagnostics GmbH, Schoonenberg Hoorcomfort B.V., Widex, Signia Hearing en HoorPartners.